Sommar, sol och lägerliv!!!

Blogg
28 januari, 2020 av maxsahlstrom

Är du redo för ett sommaräventyr med Robin Hood? Klara av alla utmaningarna, samla på dig utmärkelser och störta prins John. Då är ”Livat i Sherwoodskogen” något för dig!

Planeringen inför årets sommarläger pågår som bäst och hoppas du tycker att det ska bli lika spännande som vi som planerar …..

Lägret kommer att bjuda på massor av aktiviteter och utöver detta finns det en mängd olika spontanaktiviteter i Nottingham. För varje uppdrag som ni klarar av får ni en ärofylld utmärkelse av Robin; när ni har samlat ihop alla medaljer är det dags att störta prinsen!

Det finns också tid att lära känna nya vänner, bada, pladdra vid lägerelden eller bara softa.

Äventyrare och upptäckare deltar mellan sön 26/7 till lör 1/8 medan bäverspårarna anländer först på onsdagen. Osäker på om du vågar? Föräldrar får följa med och man kan också besöka lägret över dagen.

Priset för hela vecka är 1100 kr och troligen hälften för de yngre. Kåren har beslutat att ta halva lägeravgiften dvs hel vecka kostar då 550 kr istället. Vi vill gärna ha in intresseanmälningarna senast den 1/3 till kåren. Säg till din ledare!

Här är länken till lägerinfo: https://snapphane.scout.se/livat-i-sherwoodskogen/

Finns också på facebook: https://www.facebook.com/events/520335232044333/

och https://www.facebook.com/Livat-i-Sherwoodskogen-930066920675655/